Compania petroliera LukOil Romania este nevoita sa majoreze pretul carburantilor, daca leul se va deprecia in continuare, pentru a nu inchide benzinariile, a declarat directorul general al LukOil Romania, Constantin Tampiza.
"Sunt cazuri in care leul scade si se intareste valuta. Vom majora preturile la carburanti. Nu pot lucra pe minus, nu? Ca altfel ar trebui sa inchid benzinariile", a explicat Constantin Tampiza, citat de NewsIn.

Vineri cursul era 4,25 lei/euro, putin timp inainte de 18:00, ora Romaniei. La 18:15, bancile cumparau un euro cu 4,2420 lei si il vindeau cu 4,2510 lei.

Grupul petrolier Lukoil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara LukOil Romania.

LukOil Romania detine peste 300 benzinarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri