Grupul siderurgic austriac Voestalpine este nevoit sa reduca programul de lucru al unor angajati, in contextul economic dificil, pentru a evita concedierile, insa nu are inca motive sa-si revizuiasca estimarile pentru acest an, a declarat miercuri un purtator de cuvant al companiei, citat de Reuters.
Reducerea programului va afecta 10% din cei 42.000 de angajati ai grupului. "Nu vedem vreo imbunatatire in urmatoarele luni. Nu putem nici sa excludem total eventuale concedieri", a spus purtatorul de cuvant Peter Schiefer.

"Insa nu este nevoie in prezent sa ne modificam prognoza", a adaugat el. In noiembrie, Voestalpine anunta ca se asteapta sa obtina in anul fiscal care se incheie in martie 2009 castiguri similare celor din exercitiul anterior, transmite NewsIn.

Insa directorul executiv Wolfgang Eder a declarat in 15 decembrie, intr-un interviu, ca se asteapta la castiguri in scadere semnificativa in anul fiscal care se va incheia in martie 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri