Praktiker Romania, liderul pietei romanesti do-it-yourself, extinde gama produselor financiare printr-un parteneriat incheiat cu GarantiBank, lansand cardul de credit Bonus Card.
Posesorii cardului de credit Bonus Card il vor putea utiliza din luna februarie pentru achizitionarea oricaror articole din oferta Praktiker, avand optiunea de a plati produsele cumparate in 12 rate lunare fixe, fara dobanda si fara niciun comision.

In plus, pentru toate cumparaturile achitate cu Bonus Card pana pe 30 aprilie 2009, clientii Praktiker beneficiaza de o perioada de gratie de 3 luni pentru plata primei rate.

“Solutia oferita impreuna cu GarantiBank raspunde intentiei noastre de a le da clientilor posibilitatea sa foloseasca diverse mijloace prin care isi pot suplimenta resursele financiare disponibile”, a declarat Guenter Vosskaemper, director general Praktiker Romania. „Dorinta noastra este sa venim cu solutii potrivite care sa fie in acelasi timp adaptate contextului economic actual, astfel incat clientii nostri sa le poata folosi atunci cand considera ca au nevoie de ele”.

Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, este un instrument de plata inteligent prin care clientii acumuleaza bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi. Cu bonusul acumulat in urma tranzactiilor, detinatorii cardului pot face cumparaturi gratuite in cadrul retelei de magazine partenere Bonus Card.

Bonus Card este disponibil si in versiunile Gold si Platinum, care ofera servicii suplimentare precum asigurare pentru calatorii, asistenta non-stop pentru turisti sau acces in saloanele VIP din aeroport.

“Ne bucuram ca prin intermediul magazinelor Praktiker putem oferi tuturor posesorilor de Bonus Card o solutie financiara complexa, constand in bonus pentru cumparaturile efectuate cu Bonus Card, 12 rate fara dobanda si comisioane si o perioada de gratie de 3 luni”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri GarantiBank.

Clientii Praktiker care detin carduri de credit Bonus Card le pot folosi in oricare din cele 25 de magazine existente in reteaua companiei. In afara de Garanti Bank, Praktiker Romania are incheiate la ora actuala parteneriate pentru diverse servicii financiare cu BRD Finance, Credit Europe Bank, RBS Romania si Cetelem.

Praktiker Romania este liderul pietei romanesti do-it-yourself, avand cea mai extinsa retea de magazine specializate din tara. Compania detine 25 de magazine in: Bucuresti (3 unitati), Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara (doua magazine), Brasov, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Baia Mare, Galati, Iasi (doua unitati), Targoviste, Deva, Pitesti, Buzau si Piatra Neamt.

Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 articole pentru casa si gradina - materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, unelte, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a doua banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 49 de agentii, dintre care 19 in Bucuresti.

GarantiBank a lansat in 2007 cardul de credit Bonus Card, care ofera utilizatorilor bonus din valoarea cheltuita in cele peste 25 de milioane de magazine din toata lumea.

In reteaua de comercianti parteneri din Romania, utilizatorii pot achizitiona produse in rate fara dobanda si fara comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 5% pentru fiecare tranzactie efectuata cu Bonus Card.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri