Compania de audit, contabilitate si consultanta fiscala UHY Audit CD a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ un milion de euro, in crestere cu 70% fata de 2007, a anuntat firma.
In anul 2008, serviciile de audit au reprezentat aproximativ 40% din cifra de afaceri, celelalte servicii care includ activitati de consultanta fiscala, contabilitate, resurse umane, seminarii pentru pregatire profesionala continua contribuind cu restul de 60%.

"Echipa noastra a asigurat accesul la pregatirea profesionala a unui numar de aproximativ 800 de membri ai ambelor Camere (Camera Auditorilor Financiari din Romania si Camera Consultantilor Fiscali - n.red.), in ultimele 12 luni", a spus Camelia Dobre, Managing Partner la UHY Audit CD Romania.

Pentru anul 2009, compania se asteapta la o crestere de cel putin 50% a cifrei de afaceri, prin crearea unui nou departament care se va concentra pe planificarea impozitelor pe plan international.

Majoritatea clientilor UHY Audit CD Romania este formata din companii romanesti cu capital strain, care opereaza intr-o gama larga de sectoare, inclusiv productie, asigurari, transporturi, constructii, exploatare resurse naturale, comert, imobiliare, agricultura si servicii.

UHY Audit CD a fost infiintata in anul 2002, ca firma independenta de audit, contabilitate si consultanta. Incepand cu martie 2007, UHY Audit CD a devenit membru exclusiv in Romania al Urbach Hacker Young International Limited.

UHY International are in componenta 211 firme, opereaza cu mai mult de 7.055 de consultanti in intreaga lume si a inregistrat, in anul 2008, o cifra de afaceri de 667 de milioane de dolari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri