SABMiller, al doilea producator mondial de bere, a redus estimarile privind vanzarile din Europa si a anuntat ca vrea sa eficientizeze productia din Romania, Polonia si Cehia, in contextul in care recesiunea a afectat cererea, noteaza Bloomberg.
Vanzarile de bere vor creste intre 2% si 4% pana in 2013, comparativ cu estimarile de 4%-6%, au spus oficialii companiei. Anuntul vine in contextul in care consumul de bere incepe sa scada usor in Europa, declinul fiind mai accentuat in Europa de Vest.

SABMiller vrea sa creasca vanzarile din Rusia, insa va reduce costurile in ceea ce priveste operatiunile cu marca Grolsch, scrie NewsIn.

In Romania, SABMiller este prezent de peste 10 ani prin intermediul subsidiarei sale locale Ursus Breweries.

Compania are sediul central in Bucuresti si detine patru fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar si Pilsner Urquell.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri