Ernst&Young Romania a numit trei noi parteneri in cadrul departamentului de Audit, respectiv David O'Connor, Andreas Hadjidamianou si Christiana Panayidou.
David O'Connor (foto) are 25 de ani de experienta profesionala, perioada in care a lucrat mai ales pentru grupuri de servicii financiare internationale si locale in Londra, Moscova si Varsovia. A coordonat proiecte de audit pentru banci multinationale in Rusia si Polonia, banci de stat si private, institutii financiare, fonduri de hedging specializate in active neperformante, precum si proiecte pentru Banca Mondiala, Uniunea Europeana si USAID.

El are experienta in sectorul bancar, in managementul activelor (assets management) si leasing. A participat ca vorbitor la numeroase conferinte internationale si nationale despre pietele financiare mondiale, precum si la cursuri privind tehnicile de gestionare a riscurilor. De asemenea, a scris articole de specialitate pentru publicatii prestigioase, inclusiv pe teme de contabilitate si control al riscurilor instrumentelor financiare. David este expert contabil certificat de Institutul de Contabililor Autorizati din Anglia si Tara Galilor.

Andreas Hadjidamianou
are 13 de ani de experienta in audit financiar. Ca director executiv, a fost responsabil cu coordonarea echipelor de audit ce au realizat auditul situatiilor financiare al societatilor cotate la bursa din Atena si Londra, in special pentru companii din industria de petrol si gaze naturale, productie de ciment si transport maritim. Andreas a fost implicat in pregatirea unor IPO-uri (oferte publice initiale) la bursele din Atena, Londra si New York.

A participat la numeroase proiecte de conversie a situatiilor financiare de la standardele locale la Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS) pentru grupuri mari de societati si are experienta in proiecte de tranzactii speciale pentru fuziuni si achizitii. Andreas are o diploma in Contabilitate si Finante de la Universitatea din Manchester si este expert contabil certificat de Institutul de Contabili Autorizati din Anglia si Tara Galilor. De asemenea, este membru al Institutului de Contabili Publici Autorizati din Cipru.

Christiana Panayidou are 13 de ani de experienta profesionala. Ca director executiv a coordonat echipe de audit pentru corporatii multinationale din domenii cum ar fi: utilitati, telecomunicatii si productie industriala.

Ea este specializata in IFRS, fiind membru al echipei de IFRS a Ernst & Young din regiunea EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India si Asia), a Grupului Tehnic de Parteneri din EMEIA, care se ocupa de o serie de aspecte tehnice ale IFRS, si a participat in calitate de consilier la o serie de proiecte de conversie la IFRS.

Noul partener de la Ernst&Young Romania a avut o contributie importanta la numeroase seminarii pe teme legate de IFRS si la intalniri cu companiile listate la Bursa din Atena (ASE). Ea are diploma in Contabilitate si Analiza financiara de la Universitatea din Warwick si este expert contabil certificat de Institutul Contabililor Autorizati din Anglia si Tara Galilor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri