Producatorul national de gaze naturale Romgaz estimeaza pentru acest an cresterea profitului net cu 25%, la 661 milioane lei, fata de rezultatul net preliminat din 2009, de 528,5 milioane lei, potrivit proiectului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010 al companiei.
De asemenea, compania si-a bugetat venituri totale de 3,73 miliarde lei si cheltuieli totale de 2,96 miliarde lei. Cheltuielile cu personalul sunt planificate la 482,9 milioane lei, din care cele cu salariile sunt de 293,6 milioane lei, iar cele cu asigurarile si protectia sociala sunt de 106,4 milioane lei, scrie NewsIn.

Cheltuielile pentru investitii estimate pentru 2010 se ridica la 1,2 miliarde lei. Numarul prognozat de personal la finele acestui an este de 6.065.
Romgaz acopera aproximativ o treime din consumul anual de gaze al Romaniei. Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea. Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri