Cora Romania va inaugura, anul viitor, cel de-al saselea hipermarket din reteaua sa, in Drobeta Turnu Severin, in urma unei investitii estimata la 22 milioane euro.
Proiectul va fi dezvoltat de IBT ROM Construct.

“Cora Romania vizeaza deschiderea in 2011 a celui de-al treilea hipermarket in provincie. Compania are o strategie extrem de selectiva in ceea ce priveste proiectele in care deschide magazine”, a declarat Philippe Lejeune, presedinte Cora Romania.

Al treilea hipermarket Cora ce va fi deschis in provincie, se va intinde pe o suprafata de 8.000 m.p, cu o galerie comerciala de aproximativ 4.000 m.p. Valoarea totala a investitiei programate este estimata la 22 de milioane de euro.

„Noua unitate continua trendul extinderii in puncte strategice din provincie”, a adaugat reprezentantul companiei.

Inaugurarea hipermarketului isi propune sa satisfaca nevoile de proximitate si accesibilitate ale locuitorilor din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Magazinul va comercializa produse din sectoarele alimentar si nealimentar, produse care sunt, potrivit companiei, in proportie de 97% de la furnizori locali.

Lantul de hipermarketuri Cora Romania face parte din grupul francez Lous Delhaize, principalii competitori fiind Carrefour, Real si Metro.

Grupul francez este prezent pe piata din Romania prin intermediul a 4 hipermarket-uri: Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Sun Plaza in Bucuresti si Cora Cluj-Napoca in tara. Inainte de inaugurarea unitatii din Drobeta Turnu Severin, Cora va deschide un hipermarket in Baia Mare, in mallul Gold Plaza.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri