UniCredit Tiriac Bank a acordat o facilitate de credit de 1 milion euro companiei Agromec Stefanesti, pentru finantarea capitalului de lucru, in contextul in care dealerul de masini agricole vrea sa participe la programul Rabla pentru tractoare, a anuntat banca.
Noul imprumut, acordat pe termen de un an, este a treia facilitate de acest gen pe care UniCredit Tiriac Bank a acordat-o Agromec Stefanesti, potrivit NewsIn.

Compania a primit din 2006 pana in prezent credite de circa 4 milioane euro de la UniCredit.

"Am apreciat intotdeauna transparenta de care a dat dovada Agromec, deschiderea sibuna colaborare pe care am avut-o cu acest client. Vrem sa contribuim la modernizarea economiei romanesti, la cresterea gradului de atragere a fondurilor europene pentru dezvoltare, astfel ca acordam tot sprijinul unor initiative precum Agromec Stefanesti", a spus Lucian Ghinescu, directorul sucursalei Rosetti din Bucuresti.

Pe de alta parte, directorul general al Agromec Stefanesti, Petrica Soare, a precizat ca fondurile au fost necesare pentru a participa la programul Rabla pentru tractoare.

"Dorim sa ne implicam activ in programul Rabla pentru tractoare, prin care statul acorda un sprijin de pana la 17.000 lei, dar nu mai mult de 50% din valoarea noului tractor, precum si in sprijinirea clientilor nostrii care acceseaza cofinantari din fonduri europene", a spus directorul Agromec Stefanesti.

Dealerul de masini agricole a avut anul trecut o cifra de afaceri de 8 milioane euro. Agromec Stefanesti colaboreaza cu o gama diversa de clienti, de la unitati bugetare la agenti economici din agricultura si fermieri asigurand si service-ul pentru echipamentele livrate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri