Compania de taxi aerian Direct Aero Services, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, care detine si operatorul low-cost Blue Air, isi extinde flota prin semnarea unui contract semnat cu Cessna Textron pentru achizitionarea a inca doua aeronave Jet Bimotor Cessna Citation Mustang.
Data estimata de intrare in posesie este pana la sfarsitul lui 2010.

De asemenea, Direct Aero Services intentioneaza achizitia unui avion de o clasa mai mare, Cessna Citation Sovereign cu 9 locuri, dar si largirea flotei de avioane SAAB 340 ( 33 pasageri, viteza de croaziera maxim 523 km/h), pana la un numar preconizat de 8 avioane pana la sfarsitul anului 2011.

Pentru 2010, compania si-a propus consolidarea afacerilor deja existente si dezvoltarea acestora prin extinderea punctelor de lucru precum si dezvoltarea diviziei Vending a Direct Aero Services.

Un alt obiectiv este dezvoltarea diviziei de hoteluri si restaurante care vin in sprijinul clientilor companiei prezenti pe aeroporturile din Bucuresti Baneasa, Bacau, Sibiu si Suceava.

Avand in vedere ca flota de aeronave este in continua dezvoltare prin achizitionarea de aeronave noi, Direct Aero Services se astepta la o crestere de 40% in anul 2010, pana la circa 750 milioane lei. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a fost de 535,8 milioane lei (126,5 milioane euro). "Procentual, in anul 2009 portofoliul de clienti a crescut cu aproximativ 30 % fata de anul anterior. Avand in vedere ca flota noastra de aeronave este in continua dezvoltare prin achizitionarea de aeronave noi, ne asteptam la o crestere de 40% in anul 2010", a declarat Luminita Ivanici, director de marketing Direct Aero Services.

Pe langa aeronavele de tip Jet Bimotor, operatorul de curse aeriene Direct Aero Services efectueaza transporturi in regim privat si cu urmatoarele aparatele de zbor noi din dotare: avion Cessna 206, elicopter Eurocopter Colibri 120, precum si Eurocopter EC 135.

Direct Aero Services este o societate comerciala privata cu capital integral romanesc, infiintata in luna martie 2007.

Activitatea desfasurata in prezent acopera mai multe domenii: transporturi aeriene private de pasageri, servicii de alimentatie destinate excusiv turismului aerian (catering), agentie de turism, serviciul de inchiriere de masini (rent a car) din Aeroporturile Internationale: Baneasa, Otopeni, Bacau, Suceava, Sibiu.

Omul de afaceri Nelu Iordache mai controleaza si firma de constructii Romstrade, operatorul low-cost Blue Air sau ferma La Mosie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri