In ultimele 24 de ore, s-au confirmat 58 de noi cazuri de imbolnaviri cu virusul noii gripe, precum si un nou deces, informeaza Ministerul Sanatatii.
Numarul total al imbolnavirilor ajunge astfel la 5.355. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in judetul Buzau - 21, precum si in Harghita - sapte si Bucuresti si Bacau, fiecare cu cate sase.

Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, intr-o declaratie anterioara pentru 9am.ro ca majoritatea persoanelor cu A/H1N1 decedate pana la acel moment (18 decembrie) in Romania aveau intre 30 si 44 de ani, si ca rata nationala de mortalitate a ajuns la 0,52%.

Grupa de varsta cea mai afectata de forme de gripa usoare este 15-29 ani, iar la grupa 45-59 de ani se inregistreaza cele mai multe forme severe, au precizat atunci reprezentantii ministerului.

Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel a atras atentia ca, la pacientii cu A/H1N1, decesul poate surveni in doar 48 de ore, ca urmare a unei infectii respiratorii severe (Acute respiratory distress syndrome - ARDS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri