Premierul Emil Boc a precizat ca vizita delegatiei FMI va avea loc la mijlocul lunii ianuarie si ca vor fi discutate aspecte ale Acordului, fara ca acest lucru sa presupuna renegocierea lui.
Intrebat cand va veni delegatia FMI la Bucuresti, Boc a precizat: "luna aceasta, dupa mijlocul lunii ianuarie, vor veni la Bucuresti". Premierul a precizat ca nu va fi vorba despre renegociere, ci despre discutarea unor aspecte ale Acordului.

Pe de alta parte, întrebat fiind despre noua taxa pe care o pregateste Ministerul Sanatatii, cea vizand produsele fast-food, pe modelul taxei pe viciu, Boc a afirmat ca nu doreste sa se pronunte pana cand nu va avea toate informatiile necesare.

"Dupa cum vedeti, nu sunt un om vicios sau suma viciilor este constata. Nu ma pronunt pana nu am toate informatiile necesare", a afirmat el.

Cititi mai multe despre conditiile imprumutului de la FMI.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri