Autostrada A 2 Bucuresti - Fetesti si trei drumuri nationale din judetele Buzau, Vrancea si Constanta au fost inchise circulatiei in aceasta dimineata, din cauza zapezii si viscolului, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane, potrivit 9AM.
In judetul Constanta este oprita circulatia pe DN 3 C, varianta Ovidiu - Constanta. De asemenea, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in judetul Buzau este inchis DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, iar in Vrancea a fost oprita circulatia pe DN 23 B Maicanesti - Ciorasti.

Circulatia pe autostrada A2 Bucuresti – Fetesti a fost inchisa inca de vineri seara, din cauza viscolului puternic.

Meteorologii au emis atentionare de vreme geroasa si de intensificari ale vantului in estul, sudul si centrul Romaniei, inclusiv in municipiul Bucuresti, care se vor manifesta de vineri, ora 22:00, pana miercuri, ora 08:00, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Temperaturile minime nocturne se vor incadra in general intre -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative, avertizeaza meteorologii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri