Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat ca va inainta saptamana viitoare Guvernului un proiect pentru reabilitarea a 10.000 km de drumuri judetene, declarate eligibile, dar nefinantate, investitie ce s-ar putea ridica la un miliard de euro.
"Vom inainta un Memorandum saptamana viitoare pentru finantarea a 10.000 kilometri de drumuri judetene. Se vor finanta reabilitarile de drumuri judetene prin proiectele declarate eligibile pentru fondurile europene, dar care au ramas nefinantate prin epuizarea fondurilor. Finantarea se ridica la un miliard euro", a afirmat Elena Udrea, la Adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania, potrivit NewsIn.

Ministrul a adaugat ca aceste lucrari vor dura cativa ani, intrucat este vorba de o distanta mare de drumuri. "Speram sa gasim resursele financiare necesare", a mai afirmat Udrea
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri