O zi de vineri cu cateva evenimente de business. Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente economice ale zilei.
• Astazi incepe la Bucuresti una dintre cele mai importante manifestari a lumii avocatilor de business la nivel international – intalnirea retelei de avocatura ADVOC.

Aproximativ 100 de avocati de business din unele dintre cele importante firme de avocatura la nivel mondial se intalnesc zilele acestea la Bucuresti, cu ocazia adunarii generale a retelei internationale de avocatura – ADVOC. Evenimentul va avea loc in perioada 13-15 mai la Hotel Hilton din Bucuresti.

Targul National Imobiliar (TNI), care are loc la Palatul Parlamentului si reuneste 82 de companii din domeniul imobiliar si aproximativ 120.000 de locuinte.

SpenglerFox organizeaza un business breakfest, la care vor participa Mark Hamill- Global Managing Director, Mihaela Damian-Country Manager SpenglerFox.

• A doua zi a Forumului Educatiei 2010, primul eveniment ce dezvolta un spatiu comun de interactiune si dezbatere pentru toti actorii implicati in sistemul educational din Romania.

• Astazi, peste 40 de companii de la Bursa de Valori Bucuresti isi vor afisa rezultatele financiare pe primul trimestru al anului. Printre cele mai importante societatii se numara SIF Muntenia (SIF4), SIF Oltenia (SIF5), Alumil Rom Industry (ALR), Antibiotice (ATB), Biofarm (BIO), Dafora (DAFR), Transelectrica (TEL), Transgaz (TGN).

• Prima zi a celei de-a cincea editii a evenimentului "Salonul de vacante” din Timisoara, organizat de ANAT in perioada 14-16 mai. Targul va avea loc in cadrul Iulius Mall, loc in care turistii din vestul Romaniei vor avea prilejul de a achizitiona pachete de vacanta la preturi reduse pentru sezonul estival.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri