Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Din Adevarul aflam cine face angajari in 2011. Astfel, specialistii in resurse umane apreciaza ca piata muncii se va dezgheta mai ales in a doua jumatate a lui 2011. Pe langa joburile in IT, sunt semnale pozitive si pentru domenii cum ar fi bancile si serviciile clienti. Companiile care au facut concedieri pe motiv de criza vor trece la angajari.

Polita obligatorie de asigurare a masinii este mai scumpa cu aproximativ 15% anul acesta decat in 2010. Lupta ofertelor a inceput deja intre marii asiguratori, care anunta reduceri la diferite produse facultative, scrie Evenimentul zilei.

Capital.ro anunta ca Romania si Bulgaria au depasit Marea Britanie in ceea ce priveste proportia de tineri si tinere cu sanse de educatie decenta si locuri de munca. Doar patru din cele 27 de tari membre ale Uniunii Europene au tineri mai slab educati si fara o calificare, potrivit unei analize a UE a performantelor tinerilor de pe intreg continentul.

Ziarul Financiar titreaza "Care sunt pariurile bancherilor pentru cursul leu/euro în 2011". Actorii de pe piata valutara, unde se tranzactioneaza anual aproape 400 de miliarde de euro, spun ca euro va ramane aproape de nivelul de 4,2 lei si anul acesta.

Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta referitor la modificarea legii contabilitatii, legea nr. 82/2001, scrie Money.ro. Una dintre principalele modificari se refera la introducerea obligativitatii depunerii situatiilor financiare anuale si a situatiilor financiare consolidate de catre societatile comerciale numai la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, conform prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale.

DailyBusiness.ro prezinta cele mai importante estimari ale analistilor imobiliari in legatura cu anul 2011. Ei se asteapta sa reinceapa dezvoltarile imobiliare de cladiri de birouri, dar si sa se accentueze practica executarilor silite.

Anul in curs risca sa fie inca unul in care romanii nu beneficiaza de kilometrii noi de autostrada. Aceasta,in pofida promisiunilor si a banilor platiti statului pentru carburanti, rovinieta si taxe pe masini, informeaza Romania libera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri