PricewaterhouseCoopers Romania va evalua structura administrativa si de cheltuieli a Camerei Deputatilor, iar rezultatele vor fi detaliate intr-un raport care va contine recomandari pentru eficientizarea proceselor administrative si financiare ale institutiei, a anuntat compania de consultanta.
"Expertii PwC Romania vor evalua pro-bono structura administrativa si de cheltuieli a Camerei Deputatilor in primul proiect de consultanta privind eficientizarea activitatii institutiilor publice efectuat vreodata in Romania", se arata intr-un comunicat al PwC.

Procesul de evaluare va dura patru luni, iar raportul final va fi emis in luna mai.

Initiativa acestui proces de evaluare apartine deputatului Mihaela Stoica, iar PwC Romania a semnat un contract pro-bono pentru acest proiect cu Secretariatul General al Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor are pentru acest an un buget de 209,4 milioane lei, in scadere cu 7% fata de 2010.

PwC a fost implicata in mai multe ample proiecte de consultanta pentru sectorul public in alte state europene. In Polonia, PwC efectuat o analiza operationala a principalelor institutii publice, iar in Marea Britanie a fost implicata in cateva parteneriate public-privat majore.

"Aceste analize de eficientizare a activitatii sunt necesare pentru toate institutiile publice", a mai spus Bumbacea.

PwC asigura servicii de audit financiar, consultanta fiscala si pentru afaceri si are peste 161.000 de angajati in 154 de state.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri