Raiffeisen Broker de Asigurare - Reasigurare, companie membra a grupului financiar austriac Raiffeisen, a intermediat anul trecut prime brute subscrise in valoare totala de 10,7 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.
Numarul de polite administrate, in perioada mentionata, a fost de 12.300 de contracte, in timp ce veniturile aferente activitatii de brokeraj au insumat aproximativ 1,6 milioane de euro.

Profitul companiei s-a ridicat la nivelul de 954 de mii de euro in 2010.

Rezultatele brokerului de asigurare - reasigurare au fost prezentate odata cu cele ale Raiffeisen Leasing, ambele companii fiind parte componenta a portofoliului din Romania al grupului financiar austriac Raiffeisen.

Raiffeisen Leasing a finantat bunuri in valoare totala de 53 milioane euro in 2010, inregistrand o crestere cu 500% comparativ cu 2009. Compania s-a clasat astfel pe locul 4 in topul companiilor de leasing, cu o cota de piata de 4,7%.

Profitul net inregistrat pe grup a fost de 1,9 milioane euro, din care aproape 900 mii euro au fost realizati de catre Raiffeisen Leasing. Diferenta pana la suma totala a fost data de profitul net realizat de celelalte doua companii cu rezultate consolidate in cadrul grupului, respectiv Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare si Raiffeisen Leasing Moldova.

Obiectul principal de activitate al societatii Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare il constituie activitatea de brokeraj de asigurare, oferind servicii pentru toate liniile de asigurare. Compania are ca asociat unic Raiffeisen Leasing International Gesellschaft m.b.H.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri