Cetatenii cu domiciliul in Zalau si Pitesti pot, incepand de miercuri, sa achite online taxele si impozitele prin intermediul sistemului national Ghiseul.ro, potrivit unui anunt facut de Ministerul Comunicatiilor.
Alaturi de cetatenii din Zalau si Pitesti, si cei din Targu Mures si sectoarele 2 si 6 din Bucuresti pot achita online darile catre stat.

"Ghiseul.ro urmeaza a fi extins pe parcursul acestui an in cat mai multe administratii locale, urmand ca in 2012 acestea sa fie acoperite in totalitate, conform calendaruluiu stabilit prin HG 1.235/2010", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Potrivit datelor ministerului, de la lansare si pana in prezent, au fost efectuate peste 1.000 de plati prin ghiseul.ro si a fost accesat de 43.325 de utilizatori unici.

Romanii au facut mai multe plati cu cardul la primarii in primele patru luni din 2011 decat in tot anul 2010, anunta representantii Visa. Astfel, in perioada ianuarie - aprilie 2011, romanii au platit cu cardul taxe si impozite locale in valoare de peste 46 milioane de lei, cu 119% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Sistemul National de Plata a Taxelor si Impozitelor cu cardul bancar - Ghiseul.ro va fi disponibil in curand in orasele Arad, Baia Mare, Brasov si Zalau, au anuntat recent oficialii ministerului.

Orice intrebari aveti despre plata taxelor si impozitelor pe Ghiseul.ro, puteti afla raspunsurile accesand CardPayment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri