Bancpost returneaza clientilor 2% din sumele platite in supermarket-urile partenere cu cardurile de credit emise de banca sub sigla Visa.
Banca va returna 2% din sumele platite cu aceste carduri pana la data de 31 iulie 2011, iar campania este adresata tuturor tipurilor de carduri de credit emise de Bancpost sub sigla Visa, mai exact Electron, Clasic, Gold si Brilliant.

Retea de supermarket-uri partenere este formata din Auchan, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro, Mic.ro, Profi, real,- si Selgros.

Pentru a beneficia de oferta, in momentul acordarii bonusului de 2% inapoi pe card, clientii nu trebuie sa inregistreze datorii acumulate peste datele scadente mentionate in extrasul de cont.

Cardurile emise de Bancpost sub sigla Visa sunt in lei si sunt destinate persoanelor fizice. Acestea pot fi folosite atat pe teritoriul tarii cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar, plati la comercianti sau pentru cumparaturi on-line.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri