Banca Comerciala Carpatica a lansat \"Depozitul Sibiu 2007\" la termen, cu scadenta la 3 luni, pentru care plateste o dobanda anuala fixa de 8,10% in lei si de 4,5% pentru euro si dolari, pentru a marca statutul de Capitala Culturala Europeana, informeaza un comunicat al bancii.
"Depozitul Sibiu 2007" se adreseaza atat firmelor, cat si populatiei. "Acesta este unul dintre cele mai bune produse existente in prezent pe piata bancara din Romania, iar caracteristica ce il individualizeaza in oferta Bancii Comerciale Carpatica consta in faptul ca depunerile efectuate in contul acestui depozit ulterior constituirii, indiferent de data, beneficiaza de dobanda cu care a fost constituit depozitul", se precizeaza in comunicat.

Banca ofera si o promotie pentru deponenti, sub titulatura "Economisesti si vizitezi Capitala Culturala Europeana", prin care clientii bancii pot castiga un sejur in orasul Sibiu sau intr-o zona turistica apropiata, potrivit reprezentantilor bancii, informeaza NewsIn. Banca cu sediul in Sibiu detinea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 1,30 miliarde lei (369,34 milioane euro), si a afisat un profit net dupa primele noua luni ale anului de 16,07 milioane lei (circa 4,55 milioane euro), potrivit bilantului financiar trimestrial.

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si se tranzactioneaza pe piata de capital din luna septembrie a anului 2004.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri