Ilie Carabulea, proprietarul Atlassib, si-a marit participatia la producatorul de covoare Sitex Dumbrava SA din Sibiu, de la 35% pana la 47,49% ca urmare a tranzactiilor incheiate luni pe piata Rasdaq, a anuntat un comunicat transmis catre Rasdaq, potrivit NewsIn. Ilie Carabulea a cumparat ieri 76.214 de titluri emise de producatorul de covoare, de la Ioan Muntean, pentru care proprietarul Atlasib a platit 152.428 lei.

Ilie Carabulea a achizitionat, la sfarsitul lunii februarie, un pachet de control la producatorul de covoare Sitex Dumbrava SA din Sibiu, pentru care a platit suma de 413.954 lei. Pachetul de control, de aproape 35% din capitalul companiei, a fost cumparat de la Ecaterina Savu si Nicolae Trif, se mentioneaza in raportare.

Sitex are un capital social de 1,47 milioane lei si este specializata in fabricarea de covoare si mochete. Potrivit informatiilor transmis Rasdaq, in iulie 2006, Atlassib detinea 28,35%, Ion Munteanu avea 14,21%, Pompei Hadarean 16,92%, Mihai Corneliu Craciun 16,92%, iar Aurel Albu, 5,51%. Ulterior, in noiembrie 2006, Savu Ecaterina figura cu o detinere de 18,62% iar Nicolae Trif, cu 16,92% din actiuni, pe care le-a cumparat de la Mihai Corneliu Craciun.

Compania a incheiat primul semestru din 2006 cu o pierdere de 53.299 lei, la o cifra de afaceri de 873.274 lei. Actiunile Sitex Dumbrava SA se tranzactioneaza la categoria de baza a Rasdaq.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri