Credit Europe Bank Romania acorda din luna august un credit pentru investitii imobiliare in franci elvetieni cu perioada de gratie de patru ani si o dobanda fixa de 2,25% in primul an de creditare
Contractantul unui credit pentru investitii imobiliare in franci elvetieni cu perioada de gratie nu plateste bancii nici dobanda, nici principal in primele sase luni de credit, iar in urmatoarele 42 de luni plateste doar echivalentul dobanzii, in acest fel ratele pe primii patru ani fiind mult reduse.

O familie cu un venit total de 3.000 lei poate obtine un credit in valoare echivalenta de 100.000 euro, dupa cum arata calculele bancii.

"Am creat acest produs pentru a oferi o solutie pentru clientii nostri cu buget restrans, care pana acum nu au avut acces la solutii de finantare pentru investitii imobiliare", a spus responsabilul segmentului bancar individual al Credit Europe bank, Utku Ogrendil.

Banca acorda aceste credite si cuplurilor care nu sunt casatorite, dar doresc sa cumpere sau sa construiasca o locuinta comuna.

Credit Europe Bank (Romania), fosta Finansbank (Romania), are peste 80 de sucursale si agentii si un portofoliu de peste 350.000 de clienti persoane fizice si 20.000 de clienti companii (corporate).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri