Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, in premiera, depozitul structurat cu optiuni “Suporter EURO 2008” care beneficiaza de o o dobanda potentiala foarte atractiva de 14.14%, formata din dobanda de baza de 9.14% (fixa platibila la scadenta depozitului) la care se adauga un potential bonus la dobanda de pana la 5% (fix si platibil la data de 15 iulie 2008). .
Nivelul dobanzii de baza creste in functie de rezultatele obtinute de echipa nationala de fotbal a Romaniei la Campionatului European de Fotbal EURO 2008.

Clientii pot opta pentru acest produs deosebit de avantajos numai pana la sfarsitul lunii Mai.

“Cu depozitul “Suporter EURO 2008”, echipa nationala de fotbal a Romaniei are mai multi suporteri ca niciodata. Calificarea in fazele superioare ne va aduce bucurie tuturor, iar clientii nostrii vor avea numai de castigat. Suntem suporterii Romaniei si am tinut sa marcam prin depozitul “Suporter EURO 2008” acest moment important pentru sportul romanesc“, a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail.

Depozitul “Suporter EURO 2008” este un depozit la termen de 1 an, cu o dobanda fixa de baza de 9.14%/an, pentru toata perioada de existenta, de 12 luni, intre 1.06.2008 – 1.06.2009. Dobanda bonificata poate creste cu 3 puncte procentuale daca echipa Romaniei va promova din grupa din care face parte la Campionatul European de Fotbal EURO 2008. Daca reprezentativa Romaniei se califica in semifinalele EURO 2008, BCR acorda in plus clientilor un bonus de 5% pe an, pentru toata perioada de existenta a depozitului. Bonificatia, tot fixa, se plateste clientilor pe 15 iulie 2008.

“Ca romani toti dorim acelasi lucru: echipa de fotbal a tarii noastre sa parcurga un traseu cat mai lung la Campionatul European“, a subliniat Sorin Mititelu. “Ne dorim, cu acest prilej, sa popularizam un anumit tip de produs, depozitul structurat, produs cu un deosebit potential de crestere, datorita varietatii sale, dar si structurii sale simple: un depozit la termen clasic purtator de o dobanda fixa (atat depozitul, cat si dobanda fiind garantate de banca), dar si purtator al unei potentiale dobanzi suplimentare, in functie de rezultatul unui eveniment (dobanda suplimentara, in acest caz nemaifiind garantata de banca). Campionatul European de Fotbal EURO 2008 ne ofera aceasta ocazia de a explica de o maniera simpla ce este un depozit structurat” a adaugat Sorin Mititelu.

Suma minima de constituire a depozitului “Suporter EURO 2008” este de 1.000 lei. De la data constituirii depozitului (in cursul lunii mai a.c.) pana pe data de 31.05.2008 - in asa-numita perioada de vanzare - clientii beneficiaza de o dobanda standard fixa de 6,5%/an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri