Actionarii Bancii Comerciale Carpatica (BCC) si-au ales la ultima sedinta a adunarii generale un nou administrator, desi erau doua locuri vacante in consiliul de administratie, si au respins totodata regulamentul de remunerare a membrilor din conducerea bancii.
Toader Doina a fost aleasa ca membru in consiliul de administratie in cadrul adunarii generale din 31 ianuarie, unde au fost prezenti actionari detinatori a 84,5% din capitalul bancii.

Banca Carpatica avea nevoie de doi noi administratori, dupa ce un membru nu a fost validat de BNR, iar altul si-a dat demisia anul trecut.

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a obtinut in primele noua luni ale acestui an un profit brut de 1,48 milioane lei (0,407 milioane euro), cu 81,2% mai mic decat in perioada similara a lui 2007. Activele BCC au ajuns la finalul lunii septembrie la 2,261 miliarde lei (605,6 milioane euro), in crestere cu 10,5% fata de perioada similara a anului trecut, cand se situau la 2,046 miliarde lei.

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica sunt listate la bursa din Bucuresti, sub simbolul BCC. Banca are o capitalizare de 197,23 milioane lei (45,87 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,0980 lei/actiune, stabilita la inchiderea sedintei bursiere din 30 ianuarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri