Arbitrul pensiilor private a autorizat compania BRD Pensii, care gestioneaza al noulea fond de pe pilonul II, sa administreze si un fond de pensii facultative cu grad mediu de risc, a anuntat Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Arbitrul pensiilor private a autorizat si prospectul schemei pentru fondul de pensii facultative BRD Medio.
BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA devine al zecelea administrator autorizat pe pilonul III si va putea, astfel, sa demareze procedurile necesare autorizarii fondului de pensii facultative BRD Medio, cu un grad mediu de risc.

Pana in prezent sunt autorizati noua administratori pe pilonul III - ING Asigurari de Viata, Aviva Asigurari de Viata, BCR Asigurari de Viata, Allianz-Tiriac Pensii Private, OTP Garancia Asigurari, SAI Raiffeisen Asset Management, Asirom-Concordia Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative, Interamerican Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private si Generali Societate de Administrare a Fondurilor de pensii Private SA.

Presedintele CSSPP, Mircea Oancea, estimeaza ca numarul fondurilor de pensii de pe piata pensiilor facultative (pilonul III) va ajunge la 13-15 la sfarsitul acestui an, de la 11 in prezent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri