Porsche Asigurari, companie membra a grupului financiar Porsche, a lansat politele de asigurare casco pentru autovehiculele noi achizitionate prin creditul oferit de Porsche Bank sau prin plata intregral.
Astfel, Porsche Asigurari, compania lansata de Porsche Finance Group in urma cu un an, isi diversifica gama de produse lansand polita de asigurare casco pentru plata in numerar si credit.

„Noua polita de asigurare Casco pentru cash si credit a fost conceputa pentru a veni in completarea solutiilor financiare oferite de Porsche Finance Group,” a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

„Persoanele care achizitioneza autoturisme apartinand marcilor holdingului Porsche prin credit sau cash au posibilitatea de a incheia polita de asigurare direct in showroom, prin conceptul de afaceri al grupului one-stop-shop”, a mai explicat Leitner.

Polita este valabila in intreaga Europa, iar titularul nu este nevoit sa plateasca prime suplimentare atunci cand calatoreste in alte tari, indiferent de compania care ofera asigurarea RCA.

Suma maxima asigurata este de 150.000 de euro, pentru care Porsche Asigurari ofera produsul standard.

Prin polita clientii vor avea si asistenta rutiera non-stop si decontarea direct catre service-urile auto ale Grupului Porsche a contravalorii reparatiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment.

Porsche Asigurari ofera asigurare casco pentru o gama variata de riscuri, inclusiv riscuri speciale cum ar fi avariile la instalatia electrica provocate de muscaturile de animale, avariile cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc.

De asemenea, clientul nu trebuie sa mearga la sediul asiguratorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizeaza la sediul dealer-ului auto. Compania se bazeaza pe o retea de inspectori de daune independenti, care acopera intreg teritoriul tarii si care sunt pregatiti sa raspunda eficient tuturor solicitarilor.

In cazul politelor Casch, tariful este determinat in functie de orasul in care asiguratul are domiciliul sau sediul social, varsta asiguratului, facandu-se de asemenea o diferentiere de tarif intre persoanele fizice si juridice.

Porsche Asigurari, companie lansata in octombrie 2008, a incheiat pana in septembrie 2009 3.481 polite de asigurare. In doar un an de activitate pe piata romaneasca si oferind pentru inceput un singur produs – asigurarea full-CASCO pentru masinile noi achizitionate prin contracte de leasing.

Porsche Asigurari a atins deja o cota de 5% din portofoliul de contracte de asigurare incheiate de grup.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holdingului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri