Ministerul Finantelor Publice (MFP) a lansat un proiect in valoare de 2,1 milioane lei finantat de Fondul Social European, prin care urmareste imbunatatirea managementului institutiei, anunta Mediafax.
Proiectul se numeste "Dezvoltarea si implementarea instrumentului de evaluare a performantelor la nivelul aparatului central al Ministerului Finantelor Publice: Balanced Scorecard - Tabloul de Bord" si are o valoare totala eligibila, fara TVA, de 2,14 milioane lei, din care 1,82 milioane lei reprezinta valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European, iar 321.500 lei este cofinantarea eligibila a beneficiarului.

"Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea managementului MFP, privind planificarea, monitorizarea si evaluarea performantei. Scopul proiectului este implementarea la nivelul aparatului central al MFP a unui instrument de management performant, care sa asigure legatura intre obiectivele pe termen lung si actiunile pe termen scurt, intre functiile de top management si cele de executie, intre misiunea & viziunea organizatiei si activitatile sale, asigurand masurarea permanenta si in timp real a modalitatii in care ministerul se indreapta catre atingerea obiectivelor sale strategice", se arata intr-un comunicat al Finantelor.

Grupul tinta al proiectului este format din functionarii publici de executie si managementul MFP, persoanele care vor introduce si analiza datele furnizate de aplicatia informatica Balanced Scorecard, precum si contribuabilii care vor avea acces la rapoartele oferite de aplicatia informatica.

"Principalele activitati ale proiectului sunt: analiza diagnostic a institutiei, proiectarea si dezvoltarea conceptului Balanced Scorecard la nivelul MFP, dezvoltarea si implementarea aplicatiei software Balanced Scorecard, desfasurarea de sesiuni de formare profesionala cu managerii si functionarii de executie implicati in gestionarea sistemului dezvoltat, evaluarea si imbunatatirea sistemului de masurare a performantei implementat", se mai arata in comunicat.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 20 luni, la sediul Ministerului Finantelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri