Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) analizeaza acordarea unui imprumut de 30 de milioane de euro catre Raiffeisen Leasing Romania, in vederea finantarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), potrivit Mediafax.
Conducerea BERD urmeaza sa ia decizia finala intr-o sedinta care va avea loc pe 18 ianuarie, se arata intr-un comunicat al institutiei financiare.

Linia de credit va contribui la mentinerea fluxului de finantare intr-o perioada in care accesul la imprumuturi, in special in cazul IMM-urilor, este limitat.

Criza financiara a influentat negativ piata leasingului, iar majoritatea companiilor de profil si-au restrans activitatea, desi au aparut indicii ca cererea este in revenire.

Raiffeisen Leasing Romania face parte din grupul austriac Raiffeisen.

La sfarsitul lunii iunie, cota de piata a Raiffeisen Leasing Romania era de 5,6%, ceea ce plaseaza compania in randul primilor sase operatori in sectorul de profil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri