ING Bank Romania estimeaza ca leul se va aprecia in primul trimestru din acest an, cursul de schimb urmand sa coboare pana 4,15 lei pentru un euro. Rata de schimb prognozata de ING pentru finalul acestui an este de 4,2 lei/euro.
Previziunile anterioare ale ING Bank Romania indicau un curs de 4,3 lei/euro la finele primului trimestru si de 4,25 lei/euro la sfarsitul acestui an.

Economistii ING estimeaza un curs de schimb de 4,3 lei/euro pentru finalul primului semestru din 2011 si o rata de schimb de 4,3 lei/euro la sfarsitul trimestrului al treilea din acest an.

O alta analiza arata ca leul se va aprecia cu 1,5% fata de euro, in urmatoarele 12 luni, pana la 4,2 lei, potrivit analistilor intervievati de Reuters.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri