Raiffeisen Bank a lansat o campanie pentru clientii care folosesc canalele digitale, respectiv noile aplicatii de mobile banking Smart Mobile si cea de Internet Banking, prin care acestia beneficiaza de schimburi valutare euro/lei si lei/euro la cursul BNR.

Oferta lansata de catre Raiffeisen Bank zilele acestea se numeste Smart Hour si le ofera clientilor posibilitatea de a face operatiuni de schimb valutar (euro - lei, lei - euro) in valoare totala de 1.500 de euro intre orele 10:00-11:00, de luni pana vineri, la cursul BNR din ziua respectiva.

Pentru a putea realiza aceste operatiuni, clientii trebuie sa aiba atat conturi in lei cat si in euro si sa fie utilizatori ai canalelor digitale oferite de catre Raiffeisen Bank Romania, respectiv aplicatia de mobile banking, cat si cea de Internet Banking.

Conform informatiilor oferite de catre reprezentantii bancilor, aceasta campanie se desfasoara intre 27 august si 29 noiembrie 2019, urmand ca mai apoi banca sa stabileasca daca va extinde sau nu perioada.

Raiffeisen Bank Romania nu este primul jucator care “ataca” zona operatiunilor de schimb valutar la un curs interbancar, UniCredit Bank Romania lansand inca din luna septembrie a anului 2017 campania “Happy Hour Exchange Rate” prin care ofera intre orele 13:15 si 14:15 schimburi la cursul BNR, insa pentru suma maxima de 1.000 de euro. De asemenea, banca italiana le ofera clientilor si posibilitatea de a face schimburi valutare dolar - lei si lei - dolari, nu doar euro.

Citeste si:
Datoria externa a Romaniei a explodat: Crestere cu 4 MILIARDE euro
Datoria externa a Romaniei a...

Cursul euro/leu BNR de astazi, 27 august 2019, este de 4,7322 lei/euro.

Sursa foto: By Bankoo / Shutterstuck.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cat valoreaza Palatul Parlamentului?