Operatorul telecom Orange Romania isi lanseaza un nou slogan, “Today changes with Orange”, propunandu-si sa imprime clientilor imaginea de “experienta digitala desavarsita”. Compania schimba astfel sloganul “Together we can do more”.
“Asumarea acestui angajament fata de clienti face parte din strategia France Telecom – Orange: Conquests 2015. La nivel global, strategia pentru urmatorii cinci ani presupune initiative si proiecte ambitioase care sa creeze un echilibru intre performanta financiara si dezvoltarea sociala. Pe plan local, initiativele strategice vor fi adaptate la specificul fiecarei tari in care este prezent grupul”, au declarat oficialii companiei de telecomunicatii.

Noua semnatura de brand a fost introdusa pentru prima data in campaniile de comunicare din Franta in noiembrie 2010, iar acum in Romania. Aceasta va fi adoptata treptat si in alte tari din grup.

Campania de comunicare ce insoteste lansarea noii semnaturi va dura patru saptamani si include TV, print, outdoor si online. Campania se va desfasura si in cateva statii RATB din Bucuresti, unde vor fi instalate ecrane digitale pe care trecatorii pot naviga online.

Spotul TV a fost realizat de Publicis Worldwide si adaptat pentru piata din Romania. Puteti urmari aici spotul TV.

Si Vodafone si Cosmote, principalii competitori ai Orange Romania, si-au schimbat sloganurile in ultimul an si jumatate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri