Steve Jobs (56 ani), directorul executiv si co-fondatorul Apple, a colaborat cu publisherul Simon & Schuster si biograful Walter Isaacson la scrierea propriei biografii ce va purta numele iSteve si va fi publicata in prima parte a anului 2012.
Isaacson lucreaza la carte inca din 2009 si, in proces, a intervievat mai multi membri ai familiei sefului Apple, prieteni, colegi si pe Steve Jobs insusi. Oficialii publisherului nu au oferit detalii suplimentare, scrie presa internationala.

De-a lungul timpului au aparut pe piata mai multe carti biografice, dar niciuna dintre ele nu a fost autorizata de seful Apple. Acesta a si reactionat negativ in legatura cu aparitia unui volum intitulat “iCon: Steve Jobs, The Greatest Second Act in the History of Business”, scrisa de Jeffrey Young si William Simon in 2005. Publisherul John Wiley & Sons a fost obligat sa o scoata de pe piata.

Isaacson a fost executiv de top la CNN si revista Time, avand legaturi solide in lumea business-ului. El a scris best-selleruri dupa vietile lui Benjamin Franklin si Albert Einstain, fiind in prezent CEO al Aspen Institute, in Washington.

“Biografia lui Steve Jobs va fi una dintre cele mai valoroase carti, despre unul dintre cei mai mari oameni din domeniul inovatiei”, a declarat Jonathan Karp, de la Simon & Schuster.

Sursa Foto: b24.at

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri