Fiind o tableta cu Android 3.0, reuseste sa uimeasca inca din primele secunde prin designul interfetei. Google a facut o treaba foarte buna cand a realizat Honeycomb: atat meniurile, animatiile, cat si viteza software-ului au reusit sa imi depaseasca asteptarile, scrie Playtech.


Fiind obisnuit cu versiunile pentru mobil ale Androidului, am fost surprins intr-un mod pozitiv.

Este greu sa rezisti tentatiei de a pune mana pe o tableta de acest gen, mai ales cand ai de a face cu un display mare de 10,1 inci, o rezolutie pe masura (1280×800), procesor dual core la 1 Ghz, cip grafic Nvidia Tegra 2, 16 sau 32 GB de stocare interna (cu optiunea de expansiune prin microSD) si cireasa de pe tort: sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb.

Dupa experienta nefasta pe care am avut-o cu tableta de buget a celor de la Hannspree [review], am vrut sa vad cum se prezinta o tableta premium cu Android.

Cititi mai multe despre tableta cu Android lansata de Asus pe site-ul Playtech.

Sursa foto: Asus


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri