Steve Jobs a fost un geniu, si acest lucru este negat de foarte putini oameni. Dar, in biografia autorizata dupa viata lui, se poate afla si faptul ca Jobs era si un om caruia ii placea sa experimenteze cu aproape orice pentru a-si extinde creativitatea – inclusiv droguri.
Jobs a spus ca a lua LSD (halucinogene – n.r.) a fost unul dintre cele mai importante doua lucruri pe care le-a facut vreodata, scrie Time. El a creditat substantele ca fiind forta care ii permitea sa aiba o viziune mult mai ampla decat a altora. “[LSD-ul] imi intarea linia gandirii, vedeam ce este cu adevarat important – sa creez lucruri excelente in loc de bani”, spune el, in carte.

In biografia lui Walter Isaacson, autorul a pus in ordine sute de ore de interviu intr-o carte “suculenta” a vietii fondatorului Apple.

Din volum puteti citi ce dialog a avut Jobs cu Obama precum si faptul ca fondatorul Apple il considera pe fondatorul Microsoft, Bill Gates, o minte plictisita si o persoana ce copiaza. Totodata, femeile din viata lui au spus ca au fost innebunite de el, si nu la sensul tocmai pozitiv.

Citeste si cum Steve Jobs “a dat de pamant” cu Google Android.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri