Smart Window, un concept dezvoltat de catre Samsung, este una din cele mai futuriste inventii prezentate la editia din acest an a targului tehnologic din Las Vegas.
Creatia producatorului sud-coreean inlocuieste banala fereastra cu geamul termopan cu ecran LCD transparent bazat pe tehnologia tactila, scrie Cnet.com.

Noul tip de fereastra poate afisa informatii legate de starea vremii, iar in cazul in care peisajul mohorat de afara ne tulbura starea de spirit, acesta poate fi schimbat cu unul exotic. In plus, cu ajutorul acestei tehnologii utilizatorul poate naviga prin paginile prietenilor de pe retelele sociale.

Tehonologia este inca in stadiul de experiment.

Samsung Electronics, cel mai mare producator de cip-uri de memorie si smartphone-uri, a raportat un profit record pe trimestrul patru fiscal, ajutat de vanzarile solide pe segmentul terminalelor mobile.

Compania a raportat un profit operational de 4,5 miliarde de dolari in trimestrul patru, in crestere cu 73% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Desi a intrat pe segmentul smartphone-urilor, cu adevarat, abia in 2010, aceasta divizie a devenit rapid cel mai mare generator de venituri pentru companie.


Credeti ca in viitor ne putem astepta ca totul sa fie controlat prin intermediul atingerii tactile? COMENTATI MAI JOS!



Foto
: asia.cnet.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri