Interactionam cu foarte multe tipuri de oameni si este frapant cat de putini stiu ce inseamna o aplicatie pentru telefonul mobil, ce presupune efectiv conceptul si, mai ales, la ce ajuta un magazin virtual de aplicatii, scrie Playtech.ro.
Daca ar fi sa ne aruncam la o cifra, in tara noastra, unde situatia este mult mai grava fata de Occident, 80 sau 85% dintre utilizatorii de iPhone nu au un cont de AppStore sau nu au descarcat niciodata o aplicatie din Android Market. Aceste cifre ipotetice sunt cu atat mai surprinzatoare cu cat numarul celor care au dat bani pe o aplicatie este chiar mai mic.

Primul gand care va vine in cap ar fi… ”si ce?”, eu imi descarc aplicatii, mai cumpar cate un joc, o aplicatie interesanta, iar daca am spart banca poate si o navigatie precum iGO sau Navigon. Problema insa nu este atat de simpla. Cautam continut localizat. Ne dorim aplicatii romanesti de calitate care sa ne ofere ceea ce ne intereseaza pe noi romanii. Am avea nevoie de tot felul de informatii, pe care multe dintre ele le gasim online, dar intr-un pachet mult mai atragator, mult mai util, mult mai portabil.

Totusi, atata vreme cat nu suntem cu totii programatori, persoanele care se ocupa cu aceasta indeletnicire au nevoie de sprijinul nostru. Ma refer in primul rand la aspectul financiar, in al doilea rand la cel moral, sub forma de feedback, cerinte, sfaturi.

Citeste mai multe despre competitia aplicatiilor pentru terminalele mobile - Smart IT - si despre cat de inteligent ne folosim smartphone-urile pe Playtech.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri