Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza pe 3 februarie Orange Tahiti o noua tableta sub brand propriu care poate fi cumparata la preturi incepand cu 60 de euro (cu TVA), impreuna cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani.
Prin acest abonament clientii au acces nelimitat la internet, optiunile gratuite Happy Night si Cost Control si download la viteze mari pentru primii 15 GB.

“Suntem convinsi ca Orange Tahiti va avea succes pe piata din Romania si se va regasi in topul celor mai apreciate tablete din tara” ,a declarat Pavel Caruntu, product manager devices in cadrul Orange Romania.

Orange Tahiti are un procesor Dual Core 1.2 GHz, ecran tactil de 7 inchi si rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Aceasta ruleaza pe sistemul de operare Android 3.2 (Honeycomb) care ofera acces la aplicatiile din Android Market.

Tableta cantareste 390 g, are o camera de 5 MP pentru inregistrari video si fotografii, include o memorie interna de 8 GB, un slot de card micro SD, 3G HSPA+, iesire video HDMI si are o baterie ce poate sustine redarea video si navigarea pe internet prin Wi-Fi pana la 6 ore.

Sursa foto: Orange.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri