iStyle, Apple Premium Reseller in Romania, va deschide pe 30 martie cel mai mare magazin cu produse Apple din Europa de S-E, in Baneasa Shopping City, cu o suprafata totala de 260 metri patrati dintre care 160 sunt destinati retailului. Vezi cate iPad 3 estimeaza ca va vinde compania in perioada urmatoare.
In medie, celelalte magazine iStyle din Romania au suprafete de circa 100-120 m2. Suprafetele magazinelor Apple Premium Reseller nu se compara inca cu cele oficiale ale companiei americane care au suprafete de mii de metri patrati (in Londra, cateva magazine Apple au suprafete cuprinse intre 2.000 si 3.000 de metri patrati – n.r.).

Magazinul ce urmeaza a fi deschis in Baneasa Shopping City va detine, in premiera locala, prima sala proprie de training precum si o zona special amenajata pentru service. Magazinul va avea circa 12 angajati, cu concentrare mai mare in zilele aglomerate.

Totodata pe 23 martie compania a inceput distributia celui mai nou iPad al companiei Apple, la preturi incepand cu 2.200 de lei. “Este si Romania pe harta lumii si acest lucru ma bucura enorm! Am reusit sa aducem foarte repede in tara produsul, odata cu alte tari dezvoltate si, desi noi nu am avut voie sa acceptam precomenzi precum alti retaileri, tot vom vinde 7-8 iPad 3-uri in prima perioada”, spune, entuziasmata, Dora Anca Popeneciu, general manager al iStyle.

Dupa cateva saptamani de la lansare, oficialul iStyle estimeaza ca va vinde cate 2-3 iPad 3 pe zi.

Ea spune ca stocurile “sunt bunicele, dar se puteau si mai multe”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri