Valentin Tomsa (foto), managerul SAP Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de software de business la nivel mondial, se va retrage de la conducerea companiei dupa 14 ani in care a fost CEO al acesteia.

Conducerea interimara a SAP Romania va fi asigurata de catre Dragos Petrea (35 de ani), care are mai mult de 12 ani de experienta in industria IT locala, dintre care peste cinci ani in cadrul SAP. In prezent, Petrea este SAP channel lead pentru regiunea Europei de Sud-Est, respectiv Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia si Republica Moldova.

„Valentin Tomsa a ajutat la pozitionarea SAP ca standard in industria locala de software si a dezvoltat organizatia locala, in prezent numarand cateva sute de angajati implicati in activitatile de vanzare si consultanta. Avem cele mai inalte aprecieri pentru modul in care Valentin a condus operatiunile SAP in ultimii 14 ani, precum si pentru importantele contributii pe care le-a adus atat business-ului din Romania, cat si la nivelul Europei de Sud-Est, si ii uram succes in planurile sale de viitor”, a declarat Vojislav Geni, Managing Director SAP pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri