Sir Tim Berners-Lee, omul din spatele ideii de World Wide Web, vine pe 12 noiembrie, in premiera in Romania, ca parte a seriei de evenimente McCann/Thiess Conferences organizate de McCann/Thiess.

Absolvent al Universitatii Oxford, invitatul conferintei McCann/Thiess a inventat WWW-ul in anul 1989. Componentele dezvoltate de el la acel moment, precum URL, HTTP sau HTML, sunt si in prezent esentiale pentru navigarea internetului. In prezent, britanicul detine pozitii de conducere in numeroase asociatii sau organizatii care vizeaza dezvoltarea continua a internetului. Printre altele, el este directorul Fundatiei World Wide Web, lansata in 2009 cu scopul de a dezvolta potentialul pozitiv al web-ului asupra umanitatii.

„Este aproape imposibil sa ne imaginam cum ar arata lumea fara World Wide Web. WWW sunt poate cele mai importante trei litere din istoria recenta a civilizatiei, cele care au transformat radical modul in care gandim, comunicam, consumam si traim”, Bogdan Enoiu, director general al grupului de comunicare McCann Worldgroup Romania

McCann Worldgroup Romania si Thiess Holding au lansat anul acesta seria de conferinte pe teme de leadership, educatie, sport si inovatie - McCann/Thiess Conferences. American Heroes, A Leadership Lesson a fost evenimentul care i-a adus in Romania pe doi dintre cei mai apreciati militari americani, in timp ce invitatul special al conferintei Justitiarul va fi Antonio Di Pietro, una dintre figurile legendare ale justitiei internationale, cel din spatele operatiunii „Maini curate” care a avut ca scop eradicarea mafiei italiene.

Conferinta McCann/Thiess, A WWVVisionary Lesson, este organizata de McCann Worldgroup Romania si Thiess Holding.

Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Bucuresti, Momentum, UM, McCann PR si MRM Worldwide. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice retele de advertising, cu birouri in 205 orase din 132 de tari.

Thiess Holding este o companie de organizare de evenimente si conferinte care a adus pana acum la Bucuresti personalitati precum
Mihail Gorbaciov (fost Presedinte al URSS), Richard Haass (Presedinte al Council of Foreign Relations - CFR), George Friedman (Presedinte al Stratfor), Betsy Myers (COO Obama for America), Gen. Michael Hayden (fost Director al CIA & Director al NSA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri