Situatie fara precedent intr-un magazin Apple din Dijoun, capitala Regiunii Bourgogne din Franta, unde un client a inceput sa distruga mai multe produse din magazin in urma unei neintelegeri legate de rambursarea unei sume de bani. Furia acestuia s-a rasfrant asupra mai multor produse iPhone, iMacs si Macbooks.

Pagubele au fost realizate cu ajutorul unei mingi de metal folosita de francezi in cadrul unui joc traditional numit "Bocce". Se poate vedea clar in imagini cum acesta trece pe la mesele cu produse, le scoate din suport, si cu o singura lovitura le distruge, acompaniat pe fundal de alarma magazinului.

Cei de la Businessinsider au numarat, pe baza filmarii, nu mai putin de 12 iphone-uri distruse, 4 iMacs si un MacBook Air, valorand in total peste 13 mii de euro, dar paguba s-ar putea sa fie mai mare, deoarece in filmulet nu este prezentata intreaga scena.

Clientul a fost oprit in cele din urma de catre paznici, care l-au imobilizat si l-au predat politiei. O ancheta se afla in derulare in acest caz.

Sursa foto: pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri