Sony Ericsson Mobile Communications a lansat cateva noi produse: 8 telefoane, printre care unul din gama Walkman, cu cel mai subtire design de pana acum, un card pentru laptop-uri si doua aparate foto CyberShot. Anuntul a avut loc inaintea Congresului Mondial 3GSM ce va incepe saptamana viitoare.
Telefonul de ultima generatie W880 este la fel de subtire ca o carcasa de CD, avand, mai exact, 9,4 mm grosime. Acesta este dotat cu un card de memorie de tip Micro de 1 GigaByte, ceea ce il face capabil sa stocheze pana la 900 de melodii, un ecran de 262k TFT, o camera foto de 2 MegaPixeli si un sistem Bluetooth Music Receiver MBR-100.

Telefonul mai are o functie flight mode care-i ofera posibilitatea utilizarii in timpul zborului si o baterie care permite pana la 6,5 ore de convorbiri si 20 de ore de redare a melodiilor.

Un alt produs Walkman prezentat de cel de-al patrulea mare producator mondial de telefoane, este si W610, cu mai putine functii si doar 512 MegaByte memorie externa.

Preturile pentru cele doua nu sunt inca disponibile.

Compania si-a dezvoltat gama de telefoane cu camera foto CyberShot prin lansarea a doua noi produse: K550 si K810, acesta din urma fiind succesorul celui mai vandut telefon 3G, K800.

Celelalte patru dispozitive fac parte din clasa telefoanelor ieftine, este vorba de: K200, K220, J110, J120.

SonyEricsson a anuntat saptamana trecuta ca va incepe fabricarea unora dintre produsele sale in India, in urma unor contracte incheiate cu producatorii din domeniul electronic Flextronics si Foxconn.

Aceasta extindere a portofoliului nu prezinta insa riscuri prea mari, in opinia unor analisti.

Sony Ericsson detine aproximativ 9% din piata mondiala, situandu-se pe locul patru la nivel mondial in topul producatorilor de telefoane mobile, in urma Nokia, Motorola si Samsung.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri