Peste 3,5 milioane de vizitatori din Romania au accesat site-urile monitorizate de Trafic.ro in saptamana 26 februarie - 4 martie, iar numarul total al celor care au accesat paginile romanesti in aceasta perioada a fost de 10.739.546, incluzand vizitatorii din strainatate, informeaza compania.

Datele au fost calculate pe baza numarului de vizitatori absolut unici, statistica implementata de Trafic.ro pe 1 martie 2007 si prezinta, in premiera absoluta in Romania, audienta saptamanala a site-urilor monitorizate.

in ceea ce priveste preferintele romanilor pentru diversele categorii de site-uri, ordinea ramane practic neschimbata, insa datele privitoare la numarul de vizitatori sunt sensibil mai mici decat cele care erau vehiculate pana acum, erorile generate de gradul de duplicare a vizitatorilor fiind eliminate.

Cel mai mare numar de vizitatori se inregistreaza in continuare la categoria Calculatoare/Internet, unde s-au inregistrat pentru saptamana 26 februarie - 4 martie peste 1,6 milioane de vizitatori din Romania si aproape 4,2 milioane de vizitatori din alte tari.

Cu peste un milion de vizitatori din Romania, categoria stiri/Mass-media ocupa locul trei in topul celor mai accesate categorii.Categoriile Divertisment, Educatie/invatamant si Afaceri/Comert ocupa pozitiile patru, cinci si sase cu un peste 800.000 de vizitatori interni.Categoria Comert electronic a avut 792.178 vizitatori unici din Romania, iar la categoria Atra/Cultura s-au inregistrat aproape 458.000 de vizitatori.

Categoria Locuri de munca se situeaza abia pe locul 22 (362.780 vizitatori din tara si 60.753 din strainatate), iar categoria Bloguri reuseste cu 194.046 vizitatori din tara si 59.962 vizitatori din strainatate sa devanseze o categorie aparent mai bine plasata si anume Imobiliare (190.513 vizitatori din tara si 22.296 vizitatori din strainatate).

Vizitator absolut unic pe o perioada data (in cazul Trafic.ro, pe o perioada de o saptamana) este un vizitator contorizat o singura data, indiferent de numarul vizitelor pe care le-a efectuat in perioada de timp la care ne referim.

Lansat in septembrie 2000, Trafic.ro este instrumentul de monitorizare a audientei folosit de majoritatea site-urilor din Romania. Trafic.ro este un serviciu dezvoltat de compania netBridge in cadrul Diviziei de Analiza Web. Din luna mai 2006, serviciul Trafic.ro este certificat de TRUSTe, autoritatea internationala in domeniul bunelor practici de colectare a informatiilor prin Internet.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri