Romania va cheltui pentru proiecte informatice, in perioada 2007-2010, aproximativ doua miliarde de euro, suma care provine atat din bugetul de stat, cat si din fonduri europene, a declarat ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Zsolt Nagy, la deschiderea CERF
"Sectorul It&C a avut o crestere de circa 20% anul trecut, iar acum avem sansa sa dublam aceasta crestere", a mai declarat Nagy, citat de NewsIn. Ministrul a apreciat ca faptul ca la aceasta editie a CERF, expozantii au venit cu solutii integrate pentru mediul de business.

"CERF din acest an marcheaza un de sfarsit de epoca. Lumea IT&C trece printr-o schimbare fundamentala. E prima data cand comunicatiile si IT isio gasesc un model de business comun. Toate inovatiile recente incep sa se lege intr-un model de business care va avea efecte vizibile in birourile si casele noastre", a declarat la randul sau, presedintele comisiei parlamentare pentru comunicatii, Varujan Pambuccian.

Peste 150 de firme si 3.000 de specialisti participa la editia de anul acesta a expozitiei de IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), unde vor fi prezentate peste 75.000 de marci si este estimat un numar de 75.000 de persoane care vor vizita cele cinci sectiuni ale targului.

Expozitia si conferinta CERF 2007 va cuprinde cinci sectiuni, potrivit echipei Expotek. Acestea sunt comunicatii, solutii si sisteme digitale, Imaging Expo, solutii IT pentru afaceri si distributie IT. CERF va gazdui si Ziua Comunicatiilor, la care vor participa mai multi operatori de telecomunicatii si producatori de software. Pretul unui bilet de intrare este de zece lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri