Numarul de clienti ai grupului Cosmote, care opereaza in cinci tari din sud-estul Europei – Grecia,Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia – a depasit la sfarsitul lui 2007 nivelul de 15,5 milioane clienti, tinta fixata initial pentru 2009.
Intr-o perioada de numai doi ani si jumatate de cand si-a extins activitatea in trei noi tari din sud-estul Europei, serviciile oferite de Cosmote sunt utilizate de unul din trei clienti de telefonie mobila la nivelul regiunii in care Grupul opereaza.

"La 10 ani de la inceperea operatiunilor, Grupul Cosmote cunoaste una dintre cele mai puternice rate de crestere din sectorul telecomunicatiilor din Europa, avand peste 15,5 milioane de utilizatori si un portofoliu competitiv de produse si servicii, care raspund nevoilor reale de comunicare ale utilizatorilor din ziua de astazi. Pentru urmatorii ani, tinta Grupului este de a creste rata de utilizare a serviciilor noastre la aproape unul din doi utilizatori de telefonie mobila, in regiunea in care activam", a declarat directroul executiv adjunct al Cosmote Grup, Michael Tsamaz.

Principalii concurentii Cosmote pe piata telefoniei mobile din Romania sunt Orange si Vodafone.

Cosmote inregistra in decembrie 2007 peste trei milioane de utilizatori, dintre care aproape doua milioane s-au alaturat intr-un singur an. Orange Romania a raportat o crestere de 22% a bazei de clienti, pana la 9,8 milioane in decembrie 2007, in timp ce Vodafone Romania a ajuns la un numar total de 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri