Cosmote Romania l-a numit in functia de manager contabilitate si taxe in cadrul Departamentului Financiar al companiei, pe Dan Videanu, fostul manager de contabilitate financiara al Ursus Breweries.
Videanu va raporta directorului financiar al Cosmote Romania, Antonis Kerastaris si va superviza o echipa formata din 27 de persoane. Inainte de a se alatura companiei Cosmote Romania, Dan Videanu a ocupat functia de manager contabilitate financiara in cadrul Ursus Breweries si a detinut diverse pozitii in cadrul companiei PriceWaterhouseCoopers Romania, inclusiv pe aceea de asociat senior.

Videanu detine o diploma de EMBA in cadrul Universitatii Economice si de Administrarea Afacerilor din Viena. De asemenea, Videanu este absolvent al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania are amplasat sediul central in cladirea de birouri de clasa A - America House (Bucuresti), unde ocupa o suprafata de 3.500 metri patrati. Cosmote are, de asemenea, birouri de suport tehnic in Timisoara, Iasi, Cluj, Bacau si Brasov. In prezent, echipa Cosmote este formata din peste 1.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri