Reducerea de 100 de lire aplicata de operatorul britanic O2 pentru terminalul de 8GB produs de Apple a epuizat produsul in Marea Britanie, potrivit Silicon.com.
Un iPhone de 8GB costa acum in Marea Britanie 169 de lire, iar versiunea de 16GB ajunge la pretul de 329 lire, iar in multe magazine ale operatorului stocul a fost epuizat.

O2 a anuntat pe site-ul sau ca terminalul iPhone cu capacitate de stocare de 8GB “nu este disponibil pentru moment”, iar doritorii pot opta pentru varianta cu capacitate de 16GB, pentru care compania nu a aplicat vreo reducere de pret. Operatorul a anuntat ca aceste produse mai exista in cateva magazine, dar disponibilitatea iPhone-ului de 8GB este “limitata”.

De asemenea, retailerul Carphone Warehouse, celalat distribuitor autorizat de Apple pentru telefoanele mobile, a confirmat ca a ramas fara iPhone pe stoc in magazinele situate pe strazile principale, si a anuntat si pe site lipsa produsului in depozit.

Reprezentantii O2 s-au declarat multumiti de rezultatele promotiei, care le-au depasit asteptarile, completand ca analizeaza situatia tinand cont de stocuri.

La inceputul acestui an O2 a redus tarifele pentru achizitionarea iPhone-ului si a crescut numarul de mesaje text si de minute pentru traficul de voce.

O versiune 3G a terminalului iPhone este asteptata sa apara in aceasta vara, la un an de la lansarea primului terminal produs de Apple pe piata. Potrivit revistei Fortune, cu cateva saptamani inainte de lansare, Apple va opri livrarile pentru actualul telefon, facand astfel loc pentru cel cu tehnologie 3G.

Apple va incerca astfel sa evite episodul creat anul trecut dupa scaderea preturilor fara avertisment. Compania a fost nevoita atunci sa ofere bonuri valorice celor care cumparasera deja telefonul la pretul initial, drept compensatie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri