Take-Two Interactive Software Inc a incasat in prima saptamana de la lansare peste 500 milioane dolari din vanzarile la nivel global ale jocului de actiune "Grand Theft Auto 4", relateaza Reuters, potrivit NewsIn.
Aceste rezultate confirma ceea ce compania a anuntat miercuri, ca aceasta lansare va deveni unul dintre cele mai avantajoase evenimente media din istorie.

Compania de software interactiv, care se confrunta cu o oferta de preluare din partea concurentului Electronic Arts Inc, a anuntat ca a vandut aproximativ 3,6 milioane de unitati la nivel global la lansarea din 29 aprilie, si circa 6 milioane de unitati in aceasta saptamana.
Lanturile de retail, precum GameStop Corp si Best Buz Cp Inc au comandat GTA 4 - care a primit pana in prezent doar calificative foarte bune - cu cateva saptamani in avans.

Vanzarile din prima saptamana a jocului Grand Theft Auto, considerat a fi o capodopera la fel de violenta si de satirica precum "Nasul", a depasit recordul de 400 milioane dolari, inregistrat de "Halo 3" lansat anul trecut de Microsoft Corp.

"Performantele din prima saptamana ale Grand Theft Auto IV reprezinta cea mai mare lansare din istoria media si noi consideram ca aceste statistici ale vanzarilor cu amanuntul depasesc orice lansare de film sau album muzical de pana in prezent", a spus presedintele companiei Take-Two, Strauss Zelnick.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri