Telefonul mobil iPhone 3G produs de Apple va fi lansat vineri in India, una dintre cele mai dinamice piete din lume, dar care nu dispune inca de o retea de telefonie 3G, arata AFP, potrivit NewsIn.
“Credem ca febra mondiala creata de aceasta versiune a iPhone va cuprinde si India”, a spus Sanjay Kapoor, presedintele departamentului de telefonie mobila al companiei Bharti Airtel.

Aceasta impreuna cu Essar Vodafone vor vinde iPhone 3G cu un pret de 31.000 de rupii (712 dolari), pentru versiunea cu o capacitate de memorie de 8 giga. Versiunea de 16 giga va costa 36.100 de rupii.

In Franta, noul telefon 3G al Apple costa 149 de euro in timp ce in Statele Unite acesta costa 199 dolari (135 euro).

In ciuda pretului ridicat al telefoanelor iPhone care se vor vinde in India, unde 800 de milioane de oameni traiesc cu mai putin de doi dolari pe zi, Airtel este convinsa ca va atraget clienti, in special in randul tinerilor.

Guvernul indian a anuntat ca va organiza licitatii pentru acordarea de licente 3G in India, proiectul ridicandu-se la 10 miliarde de dolari. Piata indiana a telefoniei mobile inregistreaza cel mai rapid avans din lume, cu o medie de noua milioane de abonati noi, in fiecare luna.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri